Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Yhteystiedot
Resiina
Kauppurienkatu 27-29
90100 Oulu
Palveluesimies
Varpu Ilvesluoto
Resiinan sähköposti

Resiina

Kaksi miestä kävelyllä.

Työikäisille

Resiina on KELAn työllistymistä edistävää ammatillista kuntoutusta (TEAK). Se on tarkoitettu kaikille työikäisille, joilla on haasteita työllistymisessä. Resiinassa autamme sinua löytämään omia ammatillisia tavoitteitasi vastaavan työtehtävän avoimilta työmarkkinoilta. Voimme tukea sinua myös aikaisempaan työhösi palaamisessa. Tarjoamme palvelua Kelan Pohjois-Suomen yhteistyöalueella.

 • Resiinassa saat oman työhönvalmentajan ja tälle työparin, jotka tukevat, auttavat ja ohjaavat sinua työllistymisesi edistämisessä, työpaikkojen kartoittamisessa, ura- ja koulutuspolkujen selvittämisessä sekä yrittäjyyskysymyksissä.
 • Tuemme sinua yksilöllisen urasuunnitelmasi teossa, alavaihtoehtojesi kartoittamisessa ja valitun ammattialan soveltuvuuden varmistamisessa.
 • Valmennuksen lähtökohtana ovat sinun vahvuuksiesi ja voimavarojesi tunnistaminen ja vahvistaminen. Valmentajasi sitoutuu sinun tavoitteisiisi ja suunnitelmiisi.
 • Valmennukseen sisältyy säännölliset tapaamiset työhönvalmentajasi kanssa, työpaikkakäynnit, yhteispalaverit työkokeilupaikassa sekä mahdollinen verkostotyö muiden palveluidesi kanssa.
Kenelle
 • Kaikille työikäiselle, joilla on haasteita työllistymisessä
 •  
  Mitä Resiina on
 • Resiina toteutuu työkokeiluna ja työhönvalmennuksena, joka kestää 60-240 kuntoutuspäivää
 • Voit olla työkokeilussa yhdessä tai useammassa työpaikassa, ja ne kartoitetaan kanssasi avoimilta työmarkkinoilta
 • Työaika, työtehtävät ja työkokeilupaikat räätälöidään työkykysi, toiveidesi ja tavoitteidesi mukaisesti
 •  
  Missä
 • Kelan Pohjois-Suomen yhteistyöalue
 • Toimipiste Oulussa
 •  
  Miten hakeudut
 • Tarvitset lääkärin B-lausunnon, johon on perusteltu kuntoutustarve
 • Täytä hakemus KU 101 ja lähetä se Kelaan
 • Jos olet alle 30-vuotias, et tarvitse lääkärinlausuntoa. Alle 30-vuotiaat voivat soittaa Kelan puhelinpalveluun 020 692 235
 • Voit itse valita TEAK-kuntoutuksen palveluntuottajasi
 • Miten Resiinaan pääsee

  • Pyydä lääkäriltäsi lausunto B, johon on perusteltu kuntoutustarve.
  • Täytä hakemus (KU 101) www.kela.fi/lomakkeet ja lähetä se Kelaan.
  • Jos olet alle 30-vuotias, et tarvitse lääkärinlausuntoa. Soita tai soittakaa yhdessä jonkun verkostosi tahon kanssa yhdessä Kelan valtakunnalliseen viranomaislinjaan 020 692 235. Kelan kuntoutuksen asiantuntija haastattelee sinua puhelimitse ja tekee päätöksen ammatillisesta kuntoutuksesta.
  • Voit itse valita TEAK-kuntoutuksen palveluntuottajasi.

  Lue tarkemmin TEAK-kuntoutuksen sisällöstä, kestosta, ja siihen hakeutumisesta Kelan sivuilta https://www.kela.fi/tyollistymista-edistava-kuntoutus

  Tule kuulemaan lisää Resiinasta meidän keskiviikkokahveillemme paikan päällä tai etänä Teamsin kautta. Ne pidetään Oulussa Hoivatien Työelämäpalveluiden tiloissa (Kauppurienkatu 27) joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 13–14. Linkki etäkahveihin.

  Puhelin käsissä.

  Verkostoille

  Teemme mielellämme yhteistyötä työhönvalmennuksen verkostojen kanssa sekä kaikkien asiakkaitamme koskevien verkostojen kanssa.

  Tule kuulemaan lisää Resiinan työhönvalmennuksesta ja mahdollisesti muistakin Hoivatien Työelämäpalveluiden palveluista!

  Voit tulla verkostosi edustajana, omaisena tai TEAKista kiinnostuneen asiakkaan kanssa meidän keskiviikkokahveillemme paikan päälle tai etänä Teamsin kautta. Ne pidetään Oulussa Hoivatien Työelämäpalveluiden tiloissa (Kauppurienkatu 27) joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 13–14. Linkki etäkahveihin.

  Voit myös soittaa valmentajillemme ja sopia teille sopivan, yksilöllisen esittely- ja tutustumisajan. Me jalkaudumme mielellämme ja tulemme keskustelemaan tarkemmin yhteistyön mahdollisuuksista teille sopivaan paikkaan.

  Voit lukea tarkemmin TEAK-kuntoutuksen sisällöstä, kestosta, ja siihen hakeutumisesta Kelan sivuilta https://www.kela.fi/tyollistymista-edistava-kuntoutus. Voit myös ottaa yhteyttä asiakkaan kanssa Kelan valtakunnalliseen kuntoutuksen palvelunumeroon 020 692 205, jossa kuntoutuksen asiantuntija voi kertoa tarkemmin ja ohjata hakemisessa.

  Jokaiselle on suunnitelma

  Hoivatien työelämäpalvelut auttavat urallaan ja elämässään suuntaa etsiviä tunnistamaan ja hyödyntämään vahvuutensa. Hoivatien asiantuntijat ovat läsnä ja tukevat asiakkaitaan kaikissa työelämäpolun vaiheissa. Me näemme kaikissa tilanteissa mahdollisuuksia. Autamme jokaista löytämään elämässään tilanteeseen sopivan suunnitelman, joka vie oikeaan suuntaan kohti avoimia työmarkkinoita.

  Lue lisää palveluistamme

  Nainen katsoo suoraan kohti ja hymyilee.

  Tutustu valmentajiimme

  Hoivatien valmentajilla on käytössään erilaisia yksilötyön menetelmiä ja osaamista. Voit aina soittaa ja tiedustella, löytyykö meiltä juuri sinulle sopiva työhönvalmentaja.

  Alta löydät Resiinan valmentajien esittelyt.

  Resiinan sähköposti
  Johanna Huikari
  Työhönvalmentaja
  Varpu Ilvesluoto
  Palveluesimies
  Päivi Kilpamäki
  Työhönvalmentaja
  Jonas Lidström
  Työhönvalmentaja
  Janne Rahikainen
  Työhönvalmentaja
  Petteri Riekki
  Työhönvalmentaja
  Artikkeli

  Resiinan tuella työelämään

  Siirtyminen työarkeen elämässä kohdattujen vaikeuksien jälkeen on ehdottomasti mahdollista. Tästä elävänä esimerkkinä toimii Henna, joka työllistyi Resiinan kuntoutuksen kautta.
  Artikkeli

  Jokainen nuori tarvis Nuotin

  Kun on noussut syvältä, oppii arvostamaan pieniä asioita. Veera Raappana, 19, on kulkenut pitkän matkan kotiin juuttuneesta teinistä nuoreksi naiseksi, joka tietää, mitä tahtoo tulevaisuudeltaan. Apuna on ollut Nuotti-valmennus ja Resiina.
  Artikkeli

  Ammatillinen kuntoutus oli uuden alku

  Pari vuotta sitten Mikon tulevaisuus ei näyttänyt valoisalta. Haastava elämäntilanne oli johtanut masennukseen. Ongelmistaan huolimatta Mikon tavoite oli työllistyä. Apu löytyi Hoivatien ja Kelan ammatillisesta kuntoutuksesta.
  Blogi

  Miksi aina pitää olla niin tehokas?

  Osatyökykyisten työhönvalmentajana minua ahdistaa yhä enemmän työelämän vaatima tehokkuus. Työpaikkailmoituksissa korostetaan haettavan työntekijän itseohjautuvuuden, joustavuuden ja paineensietokyvyn ominaisuuksia toivottavina asioina.