Siirry sisältöön

Opiskelijalle

Ihmisiä kokouspöydän äärellä.

Tervetuloa harjoitteluun Hoivatielle!

Tarjoamme onnistuneita työelämäkokemuksia opiskelijoille. Toivomme onnistuneiden harjoittelujen lisäävän työtehtävien tuntemusta ja kiinnostusta sosiaalialaan, ja kannustavan hakeutumaan meille töihin.

Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Tavoitteena on molemminpuolinen osaamisen jakaminen ja toimialan kehittäminen. Oppilaitosyhteistyön elementtejä ovat mm. yritysvierailut, opetusyhteistyö, opiskelijaprojektit ja tapahtumiin osallistuminen.

Meillä voit työskennellä seuraavissa palveluissa:
– Vammaispalvelut
– Lastensuojelupalvelut
– Avopalvelut
– Ikääntyneiden palvelut
– Työelämäpalvelut
– Tukipalvelut

Yksiköiden kuvaukset ja yhteystiedot löydät helposti etusivun päävalikosta kohdasta yksiköt.

Jätäthän harjoitteluhakemuksen hyvissä ajoin ennen toivotun harjoittelujakson ajankohtaa.  Kirjoita hakemukseesi, missä yksikössä haluaisit työskennellä ja harjoitteluajankohtasi, sekä opintojesi tilanne.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä suoraan yksikköön ja laita meille avoin hakemus. Huomaathan, että voit tehdä myös opintojen ohella keikkatyötä Hoivatien eri yksiköissä.

Oppisopimus

Oppisopimuskoulutus tarjoaa mainion mahdollisuuden valmistua ammattiin. Meillä voit suorittaa lähihoitajan tutkinnon oppisopimuskoulutuksena. Voit tsekata Hoivatien avoimista työpaikoista meneillään olevat oppisopimuskoulutusten haut tai laittaa meille suoraan avoimen hakemuksen.

Opinnäytetyöt ja tutkimukset

Meillä tehdään paljon erilaisia opinnäytetöitä ja tutkimuksia. Tutustu toimintaamme ja mieti juuri sinua kiinnostava aihe. Tämän jälkeen voit ottaa yhteyttä kehitysjohtaja Mikko Oraseen mikko.oranen@hoivatie.fi tai koulutusasiantuntija Krista Merikantoon krista.merikanto@hoivatie.fi.

Huomaathan, että kaikkiin tutkimuksiin, joissa aineistoa kerätään tavalla tai toisella Hoivatien toiminnasta, tarvitaan tutkimuslupa.

Opinnäytetyöt ja tutkimukset ovat olennainen osa alan kehittämistä ja oppimista. Siksi olemme mielellämme mukana auttamassa sinua opintojesi tässä vaiheessa.

Lisätietoja harjoittelusta:
 • Laita viestiä osoitteeseen rekrytointi@hoivatie.fi.
 •  
  Lisätietoja oppisopimuksista:
 • Laita viestiä osoitteeseen rekrytointi@hoivatie.fi tai koulutusasiantuntija Krista Merikannolta, 044 7478 028.
 •  
  Lisätietoa opinnäytetöistä ja tutkimuksista:
 • Ota yhteyttä kehitysjohtaja Mikko Oraseen mikko.oranen@hoivatie.fi tai koulutusasiantuntija Krista Merikantoon krista.merikanto@hoivatie.fi.
 •  
  Tervetuloa Hoivatielle!