Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Yhteystiedot
Oulun Vesperkoti
Isokatu 88
90120 Oulu
Palveluvastaava
Susanna Pohjanvälke
Tiimivastaava
Jenni Torkell
Hoitajat Osasto 2A
Hoitajat Osasto 2B
Hoitajat Osasto 3A
Hoitajat Osasto 3B
Hoitajat Osasto 4A
Hoitajat Osasto 4B
Sairaanhoitaja 2. krs
Sairaanhoitaja 3. krs
Sairaanhoitaja 4. krs
Yöhoitaja 2. krs
Yöhoitaja 3. krs
Yöhoitaja 4. krs

Oulun Vesperkoti

Punatiilinen kerrostalo. Etualalla puutarhakalusteita.

Kodikkaat asunnot ja oma kuntosali

Oulun Vesperkodissa ikääntyneet saavat elää toimintakykyä tukevaa ja omannäköistä, asukkaan omat toiveet, harrastukset ja historian huomioivaa elämää. Tilat on suunniteltu ikääntyneille turvallisiksi. Vesperkodissa pidetään huolta myös fyysisestä kunnosta.

Vesperkodissa käy kaverikoiria rapsuteltavana ja lapset läheisistä päiväkodeista poikkeavat ilahduttamaan asukkaita. Vapaaehtoistoimijat tarjoavat juttu- ja ulkoiluseuraa tai käyvät leipomassa pullaa yhdessä asukkaiden kanssa.

Omavalvontasuunnitelma

Mitä
 • Oma yhden hengen huone, jossa wc ja suihku
 •  
  Työskentely
 • Päivä- ja ryhmätoimintaa
 • Esteetön kuntosali
 • Fysioterapeutin ohjaamaa kuntoilua
 •  
  Henkilöstö
 • Asukkaita hoitavat koulutetut sairaanhoitajat ja lähihoitajat, joilla on validaatiohoitaja- ja ergonomiakorttikoulutus
 •  
  Asukkaaksi
 • Hyvinvointialueen myöntämällä palvelusetelillä
 • Itsemaksavana
 • Asukkaaksi

  Jos haluat hakea asukaspaikkaa, ota yhteyttä oman hyvinvointialueesi vanhuspalveluihin, josta saat lisätietoja ja hakemuksen. Kysy myös, onko hyvinvointialueella käytössä palveluseteli tai maksusitoumus tehostettuun palveluasumiseen.

  Palvelusetelin arvo määräytyy tulojen mukaan ja se kattaa osan hoitovuorokausimaksusta.

  Päätös palvelukotiasumisesta tehdään oman hyvinvointialueen SAS-työryhmässä kokonaisvaltaisen palvelutarpeen arvion pohjalta. Jos läheisesi on oululainen, ota yhteyttä Pohteen ikäihmisten palveluohjausyksikköön.

  Hymyilevä vanha nainen kahvipöydän ääressä.
  Artikkeli

  Päivätoiminta edistää ikääntyneiden toimintakykyä

  Hoivatien päivätoiminta on Oulun Vesperkodissa järjestettävää ennaltaehkäisevää ja kuntoutumista tukevaa toimintaa, jolla edistetään ikääntyneiden toimintakykyä, henkistä vireyttä ja sosiaalisia suhteita.
  Artikkeli

  Oppia tulevaisuuden tekemiseen

  Sara Sirkeinen suoritti marraskuussa 2023 kolmen viikon mittaisen perushoidon harjoittelun Hoivatien ikääntyneiden yksikössä, Oulun Heinäpään Vesperkodissa. Harjoittelu on osa Sirkeisen ensimmäisen vuoden sairaanhoitajaopintoja.
  Artikkeli

  Vesperkodissa puhalletaan yhteen hiileen

  Susanna Pohjanvälke työskentelee Hoivatien Vesperkodin palveluvastaavana Oulussa. Pohjanvälkkeelle työ on rakasta, ja työnkuvassaan hän painottaa eteenkin arkisten asioiden merkitystä.
  Blogi

  Tähtihetki työssäni

  Työn kiireessä unohtuu usein eräs asia. Tähtihetki. Milloin viimeksi koit sen työssäsi?
  Artikkeli

  Omaishoitoperheiden kotikuntoutuksella hyvinvointia ja jaksamista arkeen

  Hoivatien kotikuntoutus on tarkoitettu Oulun kaupungin kanssa omaishoidon tuen sopimuksen tehneille omaishoitajille ja hoidettaville. Sen tavoitteena on edistää toimintakykyä, hyvinvointia ja kotona jaksamista mahdollisimman pitkään.
  Blogi

  Arvokas vanhuus

  Meitä omaisia on satoja, tuhansia, joiden isä, äiti tai isovanhempi on vanhus, joka asuu tehostetun palveluasumisen yksikössä, on kotihoidon piirissä tai pärjää vielä ilman ulkopuolista apua kotonaan. He ovat ansainneet arvokkaan vanhuuden, ja me kaikki o