Siirry sisältöön
Hoivatie työnantajana

Tule meille töihin!

Meillä työskentelee lähes tuhat kokenutta ja osaavaa sote-alan ammattilaista 18 paikkakunnalla eri puolella Suomea.

Teemme joka päivä työtä asiakkaidemme osallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Sitoudumme asiakkaisiimme ja heidän arkeensa. Kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijät ovat menestystekijämme.

Työllistämme ammattilaisia valtakunnallisesti

Hoivatie Oy tuottaa vaikuttavia sosiaalipalveluja tukea tarvitseville. Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin eri puolille Suomea.

Tule työskentelemään kanssamme – lähellä ihmistä.

Etsimme sote-alan ammattilaisia seuraaviin palveluihin

  • Vammaispalvelut
  • Lastensuojelupalvelut
  • Avopalvelut
  • Ikääntyneiden palvelut
  • Työelämäpalvelut

Rekrytointiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä: 
Rektytointikoordinaattori Opri Jokiniemi

Useita ihmisiä seisoo sillalla ja kaikki hymyilevät.
Kiinnostaako sote-alan työpaikka Hoivatiellä? KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT

Meille on tärkeää

että jokainen työntekijämme voi kehittää omaa osaamistaan ja ottaa haltuun uusia työskentelymenetelmiä, joilla edistämme asiakkaidemme arjen sujuvuutta ja palveluidemme vaikuttavuutta. Hyvinvoiva, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö on menestystekijämme. Rakennamme erinomaista työntekijäkokemusta positiivisella johtamisella, dialogisuudella ja osaamisen kehittämisellä.

Panostamme perehdyttämiseen, vastuulliseen johtamiseen ja työolosuhteiden parantamiseen. Seuraamme systemaattisesti henkilöstön hyvinvointia ja kehitämme työn tekemisen edellytyksiä. Huolehdimme, että työhyvinvointi, työturvallisuus ja tietoturva toteutuvat jokaisen työssä.

Tarjoamme turvallisen työsuhteen ja elämäntilanteen mukaan joustavan työn, hyvinvointia edistävät henkilöstöedut sekä osaavat ja iloiset työkaverit.

Kaksi naista seisoo sateenvarjon alla hymyillen.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin.
Tarjoamme henkilöstöllemme:

Koulutusmyönteinen organisaatio
Kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi ja jakamaan sitä myös muille. Tarjoamme henkilöstölle mahdollisuuden osallistua valtakunnallisen organisaation sisäisiin koulutuksiin, jotka on räätälöity työhösi. Tutkintoon johtavissa koulutuksissa tarjoamme kahdeksan palkallista koulupäivää vuodessa.
Epassi Flex ja työsuhdepyöräetu
Tuemme henkilöstön työhyvinvointia tarjoamalla Epassi Flex -etuuden, jolla voit hankkia liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluja 250 eurolla vuodessa. Meillä on myös käytössä työsuhdepyöräetu.
Pidämme huolta työhyvinvoinnistasi
Seuraamme henkilöstön työhyvinvointia ja kehitämme työn tekemisen edellytyksiä. Meillä on kattavat työterveyshuollon palvelut sekä laadukas työnohjaus. Työyhteisörahastomme tukee tiimien ja yksiköiden virkistystapahtumia. Huomioimme myös henkilöstömme tärkeät merkkipäivät.
Mahdollisuus vaikuttaa
Tarjoamme elämäntilanteen mukaan joustavan työn sekä vaikuttamismahdollisuuksia oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Opiskelijalle

Tarjoamme onnistuneita työelämäkokemuksia opiskelijoille. Toivomme onnistuneiden harjoittelujen lisäävän työtehtävien tuntemusta ja kiinnostusta sosiaalialaan, ja kannustavan hakeutumaan meille töihin.

Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Tavoitteena on molemminpuolinen osaamisen jakaminen ja toimialan kehittäminen. Oppilaitosyhteistyön elementtejä ovat mm. yritysvierailut, opetusyhteistyö, opiskelijaprojektit ja tapahtumiin osallistuminen.

Tarjoamme harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyö- ja tutkimusaiheita. Lisäksi oppisopimuskoulutus tarjoaa mainion mahdollisuuden valmistua ammattiin. Meillä voi  suorittaa lähihoitajan tutkinnon oppisopimuskoulutuksena.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä suoraan yksikköön tai laita sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@hoivatie.fi. Voit tehdä myös opintojen ohella keikkatyötä Hoivatien eri yksiköissä.

Opiskelijalle

Kaksi naista ja mies kävelevät puistossa. Nainen taluttaa koiraa.

Keikkatyö

Voit tehdä keikkatyötä oman elämäntilanteesi mukaan. Haemme joukkoomme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä opiskeluissa jo pidemmälle edenneitä opiskelijoita.

Työtä on tarjolla eri puolilla Suomea eri palveluissa, erityisesti ikääntyneiden palveluissa, vammaispalveluissa ja lastensuojelun laitoshoidossa.

Hoivatien keikkatyöntekijöiden rekrytointi ja työsuhteiden hallinta tapahtuu Sijaiset.fi kautta. Voit ennakkoon määritellä itsellesi sopivat työvuorot ja viikonpäivät, jolloin haluat työskennellä.

Rekisteröityminen Sijaiset.fi hakijapankkiin.

Kirjautuminen sijaisjärjestelmään (sinulla on jo tunnukset).