Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Yhteystiedot
Naiserityinen yhteisöllinen asuminen
Rounionkatu 45 A 16
37100 Nokia
Palveluesihenkilö
Nina Hämäläinen

Naiserityinen yhteisöllinen asuminen

Naisella kahvikuppi kädessä ja hän hymyilee. Takana sohvalla istuu kaksi naista.

Yhteisöllistä asumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujanaisille

Käynnistämme naiserityisen yhteisöllisen asumispalvelun Nokialla kesän 2024 aikana. Palveluesihenkilömme Nina kertoo mielellään lisää uudesta palvelustamme!

Naiserityinen yhteisöllinen asumispalvelumme Nokialla tarjoaa tukea mielenterveys- ja päihdekuntoutujanaisille, jotka kaipaavat kuntouttavaa, turvallista ja vakaata ympäristöä oman elämänsä rakentamiseen. Palvelussamme yhdistyy päivittäinen lähellä oleva tuki, turvallisuus ja yhteisöllisyys, jotka kaikki ovat olennaisia tekijöitä kuntoutumisen polulla.

Yhteisöllisessä asumisessa tarjoamme enemmän kuin vain vuokra-asunnon. Asiakas saa oman kodin, lähellä olevan työntekijän tuen ja ohjauksen sekä välittävän yhteisön.

Nokialla sijaitsevat asuntomme ovat viihtyisiä, hyvin varusteltuja ja lähellä palveluja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ohjaajien tuki on saatavilla jokaisena viikonpäivänä aamusta iltaan. Puhelinpäivystys toimii yöaikana.

Yksilöllinen tuki

Jokainen asiakas on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme yksilöllistä ja räätälöityä tukea asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakkaidemme arkea tuemme henkilökohtaisten kuntoutussuunnitelmien mukaisesti kotikäynneillä, joissa tarjoamme ohjausta ja apua arjen askareissa sekä kuntoutumista tukevia keskusteluja.

Tavoitteenamme on vahvistaa asiakkaidemme identiteettiä sekä itsetuntoa ja tukea heitä tavoitteidensa saavuttamisessa.

Kenelle
 • Mielenterveys- ja päihdekuntoutujanaisille, jotka tarvitsevat kuntouttavaa, turvallista ja vakaata ympäristöä oman elämänsä rakentamiseen
 •  
  Kokonaisvaltaista kuntoutusta
 • Fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin vahvistaminen
 • Autamme asiakkaitamme löytämään tasapainon ja hyvinvoinnin elämäänsä
 •  
  Osallisuutta ja voimaantumista
 • Järjestämme monipuolista ryhmätoimintaa, liikuntaa, retkiä ja muita aktiviteetteja jotka tukevat sosiaalista kanssakäymistä ja yhteisöllisyyttä
 • Tavoitteenamme on, että jokainen asiakkaamme tuntee itsensä arvostetuksi ja kohdatuksi osana yhteisöä
 •  
  Katse tulevaisuuteen
 • Autamme asiakkaitamme löytämään omat vahvuutensa ja voimavaransa sekä rohkaisemme heitä eteenpäin kohti itsenäistä ja omannäköistä elämää
 • Tarjoamme tukea esimerkiksi työelämään tai opintoihin siirtymisessä
 • Artikkeli

  Yhteisöllistä asumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujanaisille

  Naiserityinen yhteisöllinen asumispalvelu Nokialla tarjoaa kokonaisvaltaista tukea mielenterveys- ja päihdekuntoutujanaisille, jotka kaipaavat kuntouttavaa, turvallista ja vakaata ympäristöä oman elämänsä rakentamiseen.