Siirry sisältöön

Päivi Kilpamäki

Työhönvalmentaja
Olen rovaniemeläinen vahvistus Resiinan työhönvalmentajien tiimiin, jossa olen tehnyt Kelan TEAK-kuntoutusta vuodesta 2017. Minulla on pitkä työkokemus asiakastyöstä kuntoutuksen kentältä. Aikaisemmin olen työskennellyt Kelan ammatillisilla nuorten ja aikuisten kuntoutuskursseilla ryhmänohjaajana, yksilövalmentajana ja työelämän asiantuntijana.

Olen toiminut toiminta- ja työkykyä edistävillä elämänhallintakursseilla ohjaajana sekä tehnyt asiakkaiden toimintakyvyn arviointia osana moniammatillista työryhmää. Nuorten Ystävillä ehdin työskennellä Resiinan lisäksi työhönvalmentajana Klubitalo Roihulassa. Työskentelyotteeni on voimavara- ja ratkaisukeskeinen, missä pyrin empaattiseen asiakkaan osallisuuden tukemiseen ja voimaantumiseen.

Ihminen on kiinnostanut minua moniulotteisena fyysisenä, psyykkisenä ja sosiaalisena toimijana. Olen kouluttautunut kuntohoitajaksi, jonka lisäksi olen opiskellut yliopistossa sosiaalipsykologiaa ja sosiaalityötä. Tällä hetkellä suoritan sosiaalialan opintoja työni ohella ja varmimmin minut tavoittaakin töistä tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.
Päivi Kilpamäki