Siirry sisältöön

Toimitusjohtaja Tiina Haanpää on nimitetty Hyvinvointiala HALI ry:n hallituksen jäseneksi

18.10.2023 | klo 09:45

Hoivatien toimitusjohtaja, Tiina Haanpää, on nimitetty Hyvinvointiala HALI ry:n hallituksen jäseneksi. Hyvinvointiala HALI ry edustaa yksityisiä sote- ja varhaiskasvatusalan yrityksiä ja järjestöjä. Se on sotealan johtavia asiantuntijoita ja keskeinen sote- ja työmarkkinakeskustelija. Yhdistyksellä on noin 1 560 jäsentä, jotka työllistävät yli 100 000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

 – On todella hienoa, että Hoivatie pääsee vaikuttamaan siihen, miten yritysten ja järjestöjen toimintaedellytyksiä ja ääntä vahvistetaan voimakkaassa murroksessa olevassa sotekentässä, Haanpää toteaa.

HALI ry:n tavoite on saada laadukkaat hyvinvointipalvelut jokaiselle riippumatta ihmisten elämäntilanteesta tai varallisuudesta. Tämä tarkoittaa sujuvaa pääsyä hyvään hoitoon ja hoivaan sekä muiden sotepalvelujen piiriin.

 – Hoivatien tehtävänä on vahvistaa hyvän elämän toteutumista jokaiselle yhteiskuntamme jäsenelle. Omistajayhteisöjemme, Nuorten Ystävien ja Oulun Diakonissalaitoksen kautta meillä on yli sadan vuoden kokemus vaikuttavien sotepalvelujen tuottamisesta ja yhteiskuntamme yhtenäisyyden tukemisesta.

 – Tätä tärkeää yhteiskunnallista tehtävää voimme Hoivatienä nyt toteuttaa myös Hyvinvointiala HALI ry:n hallitustyöskentelyn kautta. Innostuneena, mutta nöyrin mielin aloitan tässä tärkeässä tehtävässä Hoivatien edustajana, Haanpää toteaa.

 

Toimitusjohtaja Tiina Haanpää on nimitetty Hyvinvointiala HALI ry:n hallituksen jäseneksi