Siirry sisältöön

Hanna Salminen

Työhönvalmentaja
Minulle ovat tervetulleita kaikenlaiset työnhakija-asiakkaat, jotka toivovat muutosta tilanteeseensa, haluavat työllistyä tai pohtivat seuraavaa steppiään työ- tai opiskelupolulla. Valmennukseni lähtee siitä, että kuulen, mitä asiakas itse toivoo. On tärkeää, että valmennuksen tavoitteet ovat asiakkaan omia.

Olen aikaisemmin työskennellyt mm. lastensuojelussa, erityisopettajana peruskoulussa ja päiväkodissa, opiskelu- ja työvalmentajana, Vamos-valmentajana, Nuoret kohti työtä -hankkeen valmentajana ja Nuotti-valmentajana.

Olen koulutukseltani sosiaalikasvattaja ja sosionomi YAMK (sosiaalinen kuntoutus ja osallisuuden edistäminen). YAMK-opinnäytetyöni käsitteli työhyvinvointia ja henkilöstövajetta Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksessa.

Olen saanut työhönvalmennusasiakkailtani hyvää palautetta mm. rohkaisevasta suhtautumisesta, erilaisten elämäntilanteiden ymmärtämisestä, helposta lähestyttävyydestä, asiantuntijuudesta, ammattimaisuudesta ja uusien näkökulmien avaamisesta. Myös kaikenlainen verkostotyö on minulle tuttua.
Hanna Salminen