Siirry sisältöön

Marja Hoppula

Valmentaja
Olen Marja: toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja nuottivalmentaja. Nuottivalmennusta teen Keski-Suomen alueella.

Valmentajana ja toimintaterapeuttina minua kiinnostaa eniten miten arkesi sujuu, miten voit ja jaksat sekä mitkä asiat ovat sinulle mielekkäitä ja kiinnostavia. Valmentajana olen rauhallinen, positiivinen ja empaattinen. Olen työskennellyt kuntoutusalalla eri ikäisten asiakkaiden parissa vaihtelevissa elämäntilanteissa, viime vuosina työni on painottunut eniten nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskentelyyn sekä neuromoninaisiin asiakkaisiin.

Olen käynyt lisäksi VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmentajakoulutuksen, minkä avulla on mahdollista paneutua vielä tarkemmin mm. omiin vahvuuksiin, taitoihin ja mielenkiinnon kohteisiin.

Valmennuksessa koen tärkeäksi sen, että kuljemme yhdessä tätä matkaa pohtien uutta ja keskittyen jo olemassa olevaan hyvään. Jokainen valmennus on omannäköisensä ja asiakkaan toiveiden mukainen. Haluan luoda turvallisen ja välittävän valmennussuhteen, jossa voit olla oma itsesi.
Marja  Hoppula