Siirry sisältöön

Anne-Maarit Suokas (perhevapaalla)

Valmentaja
Nuotti-valmentajan työssä on parasta nuorten parissa työskentely. Valmentajana koen tärkeäksi sen, että saat tulla tapaamisille sellaisena, kuin olet, ja että koet tulevasi kuulluksi. Tässä työssä yksi hienoimmista puolista onkin juuri se, että valmentajalla on mahdollisuus jokaisen nuoren yksilölliseen kohtaamiseen, ja työtä tehdään nuoren omista lähtökohdista käsin hänen toiveitaan kuunnellen ja kunnioittaen.

Tapaamiset pidetään siellä, missä sinä niin toivot: kahvilassa, kirjastossa, toimistolla, asunnollasi tai vaikkapa ulkoilun merkeissä puistossa.

Olen toiminut Nuotti-valmentajana tammikuusta 2021 lähtien. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) sekä laaja-alainen luokanopettaja. Lisäksi olen Voimakehä® -lisenssivalmentaja sekä kouluttautunut dialogiseen ohjaukseen.

Edelliset työvuodet työskentelin joustavan perusopetuksen ryhmän opettajana, joten koulumaailma ja nuorten kanssa työskenteleminen on minulle tuttua. Valmentajanasi olen kannustava, lämminhenkinen sekä huumorintajuinen. Olen apunasi oman suuntasi etsimisessä.
Anne-Maarit Suokas (perhevapaalla)