Siirry sisältöön

Pinja Valo

Tiimivastaava, työhönvalmentaja
Olen ollut Resiinan hommissa vuodesta 2018 lähtien. Aiempaa työhistoriaa minulla on mm. OAMKin hallinnollisista suunnittelutehtävistä, TE-palveluiden ja Elyn työelämävalmennuksesta, kotouttamistyöstä, turvapaikanhakijatyöstä, suomen kielen opetuksesta ja kevytyrittäjyydestä.

Koulutustaustallani on kasvatuspsykologian, kasvatustieteen, koulutusteknologian ja kansainvälisiä ohjauksen psykologian opintoja sekä opettajan pätevyys. Maisteriksi valmistumisen jälkeen olen suorittanut mm. S2-opintoja, dialogisen ohjauksen ja Voimakehän koulutuksia. Olen myös Työelämäpalveluiden kirjaamisasiantuntija.

Työssäni minulle on tärkeää se, että tulipa matkan varrella vastaan millaisia tilanteita tahansa, toimin turvallisena ja luotettavana rinnallakulkijana asiakkaalle. Ohjaan yksilöä eteenpäin niissä asioissa, joissa hän itse toivoo.

Vahvuuksiani ovat yksilöllinen, psykologinen ja dialoginen työote sekä asiakkaat, joilla on erilaisia mielenterveyden haasteita työ- ja toimintakyvyssään. Traumat ja kriisit kiinnostavat minua, ja haluaisin kouluttautua joskus psykoterapeutiksi.

Vapaa-ajalla harrastan kaikkea kulttuuriin liittyvää! Laulan bändissä ja tanssin parissa tanssiryhmässä.
Pinja Valo