Siirry sisältöön

Pinja Valo (perhevapaalla)

Palveluesimies
Olen työskennellyt ammatillisen ja sosiaalisen kuntoutuksen tehtävissä ensin Nuorten Ystävillä ja nyt Hoivatiellä vuodesta 2018 alkaen. Tällä hetkellä toimin tiimivastaavana Resiinassa ja työelämäasiantuntijana Yrityskaista-palvelussa. Matkan varrella olen tehnyt työhön- ja uravalmennusta pääasiassa Resiinassa, mutta lisäksi myös Ekatyö- ja Perhevapaalta työelämään -hankkeissa.

Aiempaa työhistoriaa minulla on mm. Oamkin hallinnollisista suunnittelutehtävistä, TE-palveluiden ja ELYn työelämävalmennuksista sekä sosiaaliohjauksesta, kevytyrittäjyydestä, maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden kotouttamistyöstä.

Koulutukseltani olen kasvatuspsykologi (KM), ja minulla on myös opettajan pätevyys. Valmistumisen jälkeen olen suorittanut mm. S2-opintoja sekä dialogisen ohjauksen ja Voimakehä®-valmentajan koulutukset. Tällä hetkellä teen lähiesimiestyön ammattitutkintoa. Olen myös Työelämäpalveluiden kirjaamisasiantuntija.

Työntekijänä minulle on tärkeää se, että tulipa matkan varrella vastaan millaisia tilanteita tahansa, toimin turvallisena ja luotettavana rinnallakulkijana tukea tarvitsevalle. Vahvuuksiani ovat yksilöllinen, psykologinen ja dialoginen työote sekä asiakkaat, joilla on erilaisia mielenterveyden haasteita työ- ja toimintakyvyssään. Myös sosiaalisesti vastuullinen työllistäminen on minulle tärkeä teema.

Kiinnostuksen kohteitani ovat mm. psykologia, kuntoutus, mielenterveys, ohjaus, työ- ja toimintakykyisyys, vastuullinen työllistäminen, työssäjaksaminen, suunnittelu- ja kehittämistyö, verkosto-, sidosryhmä- ja yritysyhteistyö, musiikki ja kulttuuri.
Pinja Valo (perhevapaalla)