Siirry sisältöön

Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki!

06.10.2022

Hoivatiellä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki, joka kertoo siitä, että toimintamme on ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti vastuullista. Yhteiskunnallisen yrittämisen arvopohja näkyy etenkin asiakaslähtöisyytenä ja kaiken toimintamme läpinäkyvyytenä. Yhteiskunnallinen yrityksen liiketoiminnan ensisijainen päämäärä on tehdä yhteiskunnallista hyvää. Yhteiskunnallinen yritys -merkin myöntää Suomalaisen Työn Liitto.

Yhteiskunnalliset yritykset ovat yhteiskunnallisten ongelmien asiantuntijoita ja ratkaisijoita, ne ovat sitoutuneita kehittämään pitkäjänteisesti ympäröivää yhteiskuntaa ja asiakkaidensa hyvinvointia.
Lue lisää: www.yhteiskunnallinenyritys.fi         

Jo sadan vuoden ajan tehtävämme on ollut tehdä hyvää niin yksilön kuin yhteiskunnankin tasolla. Hoivatien toiminta perustuu vahvalle arvopohjalle ja perustehtävämme on hyvän elämän edellytysten turvaaminen jokaiselle. Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on osoitus siitä, että Hoivatie toimii kestävästi ja eettisesti oikein.

Hoivatien tuotto käytetään omistajayhteisöjen kautta tukea tarvitsevien auttamiseen ja toimintamme kehittämiseen yhteiskunnallisen hyvän saavuttamiseksi.

Meillä on Yhteiskunnallinen yritys -merkki!