Siirry sisältöön

Hoivatie on hyvinvointialueiden luotettu kumppani

03.11.2023 | klo 11:48

Syyskuussa tehdyn tutkimuksen mukaan Hoivatien asiakkaina olevat hyvinvointialueet luottavat siihen, että tuotamme vaikuttavia sosiaalipalveluja tukea tarvitseville. Ne arvostavat myös monipuolisia ja laajoja palveluketjujamme. Tutkimuksen vastaajat olivat kanssamme yhteistyötä tehneitä työntekijöitä. Heidän kokemuksensa mukaan Hoivatie kuuntelee asiakkaitaan ja ymmärtää heidän tarpeensa. He arvioivat, että Hoivatie on hyvin johdettu yhtiö, jonka palvelut ovat hintansa arvoisia.

Hoivatie on yhteiskunnallinen yritys, jonka ainoat omistajat ovat Nuorten Ystävät ja ODL. Omistajapohjan perusteella erotumme monista muista alan toimijoista. Omistajien vahva kokemus ja arvopohja ovat alusta asti näkyneet Hoivatien tavassa toimia.  

– Suurin kiitos tutkimuksen hienoista tuloksista kuuluu työntekijöillemme! Olemme erittäin iloisia, että olemme onnistuneet lyhyessä ajassa vakuuttamaan palveluja ostavat asiakkaamme toimintamme vastuullisuudesta ja palveluidemme vaikuttavuudesta. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme odotukset, tarpeet ja vaatimukset ja täyttää ne joka päivä parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme sitoutuneet toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja siksi kehitämme jatkossakin yhä vaikuttavampia palveluita vahvistaaksemme perustehtäväämme eli asiakkaiden hyvän elämän ja osallisuuden toteutumista, kertoo Hoivatien toimitusjohtaja Tiina Haanpää. 

– Toimintamme perusedellytys on hyvinvoiva, muutoskykyinen, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Rakennamme pitkäjänteisesti erinomaista työntekijäkokemusta positiivisella johtamisella, dialogisuudella ja osaamisen kehittämisellä. Uskomme, että työntekijöiden mahdollisuus tulla kuulluksi sekä vaikuttaa omaan työhönsä ja sen kehittämiseen ovat tärkeitä tekijöitä hyvän työelämän toteutumisessa, toteaa Haanpää. 

T-Median Luottamus&Maine -tutkimus selvitti Hoivatien mainetta sen palveluita ostavien Hyvinvointialueasiakkaiden ja keskeisten sidosryhmien keskuudessa. Tutkimus toteutettiin syyskuussa 2023. 

Hoivatie on hyvinvointialueiden luotettu kumppani