Siirry sisältöön

Kaikkien Kesäfestari – kesän iloisin ilmaistapahtuma tulee taas! Tule sinäkin mukaan Kuusisaareen 7.6.2023 klo 16–20.30.

15.05.2023 | klo 10:36

Kesän iloisin ilmaistapahtuma Kaikkien Kesäfestari toteutetaan jälleen Oulun Kuusisaaressa 7. kesäkuuta.

Pääesiintyjänä festareilla on pop- ja dance-yhtye Portion Boys. Tänä vuonna mukana ovat paikalliset esiintyjät The Southgates, Nuorten Ystävät ry:n Pönkän Pumppu ja iloista lasten musiikkia soittava Liikkuva Laulureppu.

Tapahtumassa eri järjestöt ja yhdistykset esittelevät toimintaansa. Lisäksi alueelta saa ostaa maittavaa ruokaa ja paikalla on erilaisia myyntikojuja sekä onnenpyörä.

Tapahtumassa kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen ja esteettömyyteen; tapahtumassa löytyy induktiosilmukka tekniikkateltan vierestä, lavan läheisyyteen on tehty inva-alue pyörätuoleja varten. Lavan juonnot tulkataan viittomakielellä ja viittomakielen tulkit ovat hyödynnettävissä tapahtuma-alueella, tilannetauluja kommunikoinnin tueksi. Kuusisaaren tapahtuma-alueen keskellä on nurmikenttä ja sitä kiertää kivituhkalla päällystetty kulkureitti. Ruokakojut, esittely- ja toimintapisteet on sijoitettu kulkureitin varrelle. Tapahtuma-alueella on kaksi inva-wc:tä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Oulun kaupungin nuorisopalvelut, Caritas-Säätiö, Nuorten Ystävät ry, Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry, OYS Konsti ja Ammattiopisto Luovi. Yhteistyössä järjestäjien kanssa toimivat Suomen Kuurosokeat ry, Kuurojen liitto sekä Näkövammaisten liitto.

Tapahtuman päätukijat ovat Hoivatie, Oulun seurakuntayhtymä, LVI-Palvelu Pitkälä Oy, Oulun OP, LähiTapiola, Rinnekoti ja Oulun Energia.

Tapahtuman aikataulu

15.30 Tapahtuma-alue aukeaa
16.10 Pönkän Pumppu
17.00 Liikkuva Laulureppu
18.15 Portion Boys
19.30 The Southgates
20.30 Tapahtuma päättyy


Seuraa tapahtuman viestintää näissä kanavissa:
Tapahtuman verkkosivut osoitteessa: bit.ly/KaikkienKesafestari
Facebookissa: https://www.facebook.com/KaikkienKesafestari
Instagramissa: @kaikkienkesafestari

Nähdään Kaikkien Kesäfestareilla!

Kaikkien Kesäfestari – kesän iloisin ilmaistapahtuma tulee taas! Tule sinäkin mukaan Kuusisaareen 7.6.2023 klo 16–20.30.