Siirry sisältöön

Personal Trainer -palvelut senioreille

28.04.2023 | klo 09:36

Tarjoamme liikunta- ja toimintakykyä tukevia palveluja ikäihmisille Oulussa. Autamme asiakkaitamme ylläpitämään ja parantamaan kuntoa, terveyttä ja hyvinvointia.

Valmentajamme ovat kokeneita ja asiantuntevia ammattilaisia, jotka ovat valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi hyvinvoinnin edistämiseksi. Liikunnan aloittaminen yhdessä ammattilaisen kanssa onnistuu matalalla kynnyksellä ja turvallisesti. Olemme erikoistuneet senioriasiakkaiden tarpeisiin, joten voit olla varma siitä, että saat juuri sinulle sopivan valmennusohjelman.

Ohjaus aloitetaan maksuttomalla alkukartoituksella, jossa keskustelemme asiakkaan nykytilanteesta, tavoitteista ja toiveista. Valmennuksen alussa tehdään terveys- ja kuntotestit, joiden perusteella valmennusohjelma suunnitellaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Valmentajiemme yksilöllinen ohjaus ja tuki antaa asiakkaalle lisämotivaatiota harjoitteluun hyvinvoinnin edistämiseksi. Kokonaisvaltainen lähestymistapa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen tekee palvelusta erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat pysyä terveinä ja aktiivisina ikääntymisestä huolimatta.


Lisätietoja sinulle antaa:

Sami Juutinen
fysioterapeutti, palveluvastaava
040 522 8472

 

Personal Trainer -palvelut senioreille