Siirry sisältöön

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen Yritys -merkin Hoivatie Oy:lle

07.10.2022 | klo 11:00

Hoivatie Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Hoivatie syntyi, kun Nuorten Ystävät ja ODL yhdistivät palveluliiketoimintansa. Kahden vahvan toimijan yhteisesti omistama Hoivatie tuottaa vaikuttavia sosiaalipalveluja yli sadan vuoden kokemuksella. Hoivatien palvelut kattavat lastensuojelupalvelut, vammaispalvelut, avopalvelut, ikääntyneiden palvelut ja työelämäpalvelut.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

– Jo sadan vuoden ajan tehtävämme on ollut tehdä hyvää niin yksilön kuin yhteiskunnankin tasolla. Hoivatien toiminta perustuu vahvalle arvopohjalle ja perustehtävämme on hyvän elämän edellytysten turvaaminen jokaiselle. Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on osoitus siitä, että Hoivatie toimii kestävästi ja eettisesti oikein, sanoo Hoivatien toimitusjohtaja Tiina Haanpää.

– Hoivatie Oy rakentaa vahvalle arvopohjalle yritystä, jonka tavoitteet ovat sosiaalisessa, ekologisessa ja taloudellisessa kestävyydessä. Liiketoiminnan ajurina on yhteisen hyvän tuottaminen, toteaa markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja

Tiina Haanpää, toimitusjohtaja, Hoivatie Oy, tiina.haanpaa@hoivatie.fi, 050 422 2313

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, Suomalaisen Työn Liitto, niina.ollikka@suomalainentyo.fi, 040 674 8773

Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.yhteiskunnallinenyritys.fi. Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Sen tehtävänä on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi

Hoivatie on yksi Suomen suurimmista kotimaisesti omistetuista sosiaalialan yrityksistä. Sillä on vahva arvopohja ja yli satavuotinen kokemus. Yhtiössä työskentelee tuhat kokenutta ja osaavaa sote-alan ammattilaista 18 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Hoivatien tuotto käytetään omistajayhteisöjen kautta tukea tarvitsevien auttamiseen.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen Yritys -merkin Hoivatie Oy:lle