Siirry sisältöön
Tule töihin Hoivatielle

Ammattilaisia tarvitaan!

Meillä työskentelee lähes tuhat kokenutta ja osaavaa sote-alan ammattilaista 18 paikkakunnalla eri puolella Suomea.

Teemme joka päivä työtä asiakkaidemme osallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Sitoudumme asiakkaisiimme ja heidän arkeensa. Kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijät ovat menestystekijämme.

Avoimet työpaikat

Hoivatie Oy tuottaa vaikuttavia sosiaalipalveluja tukea tarvitseville. Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin eri puolille Suomea.

Tule työskentelemään kanssamme – lähellä ihmistä.

Jos meillä ei ole juuri nyt vapaana sinulle sopivaa tehtävää, otamme mielellämme vastaan avoimen hakemuksesi.

Rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa mielellään rekrytointiasiantuntijamme Hanna Molander, 044 7767 166, rekrytointi@hoivatie.fi.

Avoimet työpaikat

Useita ihmisiä seisoo sillalla ja kaikki hymyilevät.

Meille on tärkeää

että jokainen työntekijämme voi kehittää omaa osaamistaan ja ottaa haltuun uusia työskentelymenetelmiä, joilla edistämme asiakkaidemme arjen sujuvuutta ja palveluidemme vaikuttavuutta. Siksi huolehdimme henkilöstömme motivaatiosta ja osaamisesta jatkuvalla koulutuksella. Teemme tiivistä yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa.

Panostamme perehdyttämiseen, vastuulliseen johtamiseen, työolosuhteiden parantamiseen sekä osaaminen kehittämiseen. Seuraamme systemaattisesti henkilöstön hyvinvointia ja kehitämme työn tekemisen edellytyksiä. Huolehdimme, että työhyvinvointi, työturvallisuus ja tietoturva toteutuvat jokaisen työssä.

Tarjoamme turvallisen työsuhteen ja elämäntilanteen mukaan joustavan työn, hyvinvointia edistävät henkilöstöedut sekä osaavat ja iloiset työkaverit.

Kaksi naista hymyilee sateenvarjon alla.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin.
Tarjoamme henkilöstöllemme:

Talon sisäiset koulutukset
Kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi ja jakamaan osaamistasi myös muille. Tarjoamme henkilöstölle työhön räätälöityä koulutusta.
Liikunta- ja kulttuurietuus
Tuemme henkilöstön työhyvinvointia tarjoamalla etuuden, jolla voit hankkia liikunta- ja kulttuuripalveluja.
Pidämme huolta työhyvinvoinnistasi
Seuraamme henkilöstön työhyvinvointia ja kehitämme työn tekemisen edellytyksiä. Meillä on kattavat työterveyshuollon palvelut.
Mahdollisuus vaikuttaa
Tarjoamme elämäntilanteen mukaan joustavan työn sekä vaikuttamismahdollisuuksia oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Keikkatyö

Voit tehdä keikkatyötä oman elämäntilanteesi mukaan. Haemme joukkoomme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä opiskeluissa jo pidemmälle edenneitä opiskelijoita.

Työtä on tarjolla eri puolilla Suomea eri palveluissa, erityisesti ikääntyneiden palveluissa, vammaispalveluissa ja lastensuojelun laitoshoidossa.

Hoivatien keikkatyöntekijöiden rekrytointi ja työsuhteiden hallinta tapahtuu Sijaiset.fi:n kautta. Voit ennakkoon määritellä itsellesi sopivat työvuorot ja viikonpäivät, jolloin haluat työskennellä.

Rekisteröityminen Sijaiset.fi hakijapankkiin.

Kirjautuminen sijaisjärjestelmään (sinulla on jo tunnukset).

Mies istuu pöydän ääressä ja katsoo eteenpäin.

Kysy harjoittelupaikkaa!

Tarjoamme onnistuneita työelämäkokemuksia opiskelijoille. Toivomme onnistuneiden harjoittelujen lisäävän työtehtävien tuntemusta ja kiinnostusta sosiaalialaan, ja kannustavan hakeutumaan meille töihin.

Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Tavoitteena on molemminpuolinen osaamisen jakaminen ja toimialan kehittäminen. Oppilaitosyhteistyön elementtejä ovat mm. yritysvierailut, opetusyhteistyö, opiskelijaprojektit ja tapahtumiin osallistuminen.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä rekrytointi@hoivatie.fi. Voit tehdä myös opintojen ohella keikkatyötä Hoivatien eri yksiköissä.

Kaksi naista ja mies kävelevät puistossa. Nainen taluttaa koiraa.

Oppisopimus

Oppisopimuskoulutus tarjoaa mainion mahdollisuuden valmistua ammattiin. Meillä voi  suorittaa lähihoitajan tutkinnon oppisopimuskoulutuksena.

Jos olet kiinnostunut oppisopimusmahdollisuuksista, olethan yhteydessä rekrytointi@hoivatie.fi tai koulutusasiantuntija Krista Merikanto, 044 7478 028.

Nainen pitää tyttöä kainalossa ja hymyilee.

Opinnäytetyöt ja tutkimukset

Meillä tehdään paljon erilaisia opinnäytetöitä ja tutkimuksia. Tutustu toimintaamme ja mieti juuri sinua kiinnostava aihe. Tämän jälkeen voit ottaa yhteyttä kehitysjohtaja Mikko Oraseen mikko.oranen@hoivatie.fi tai koulutusasiantuntija Krista Merikantoon krista.merikanto@hoivatie.fi.

Huomaathan, että kaikkiin tutkimuksiin, joissa aineistoa kerätään tavalla tai toisella Hoivatien toiminnasta, tarvitaan tutkimuslupa.

Opinnäytetyöt ja tutkimukset ovat olennainen osa alan kehittämistä ja oppimista. Siksi olemme mielellämme mukana auttamassa sinua opintojesi tässä vaiheessa.

Nainen seisoo kädessään onnenpyörä.